Over ons

Filosofie

Bij STULPR geloven wij dat meubels op maat samenstellen veel eenvoudiger kan. Met onze handige 3D configuratoren design je zelf je meubels op maat. Je bestelt ook nog eens vanaf de bank op het moment dat het jou goed uitkomt. We werken alleen met materialen van professionele kwaliteit. En door het slim combineren van IT en productietechnieken leveren we razendsnel. STULPR brengt doe-het-zelven naar het volgende niveau.

Duurzame trots

Wij creëren trotse meubelbezitters. Want een zelfontworpen en gemonteerd meubel geeft veel voldoening. Je hebt iets gecreëerd wat helemaal bij je persoonlijke smaak past. En helemaal opgaat in jouw interieur. Je meubel heeft geen wereldreis afgelegd maanden in een magazijn gelegen. Maar is speciaal voor jou gemaakt. Daarom geniet jij er extra lang van. En dat noemen wij duurzame trots.

Over STULPR

Het meubelmerk STULPR is ontstaan vanuit de online zagerij www.OPMAATZAGEN.nl (gestart in 2016). Na jarenlang tienduizenden klussers te hebben geholpen met professioneel gezaagd plaatmateriaal werd het tijd voor een eigen meubelmerk. Waar www.OPMAATZAGEN.nl je helpt met een deel van je project; bestel je bij STULPR een eindproduct. De vakkenkast op maat is ons eerste (succesvolle!) concept vanuit OPMAATZAGEN.nl. En inmiddels hebben we 1000+ vakkenkasten op maat gezaagd. Om het samenstellen van je meubel op maat nog eenvoudiger te maken hebben we onze eerste 3D configurator ontwikkelt en ook STULPR gelanceerd. Qua filosofie en klantdenken mag je van STULPR hetzelfde verwachten als bij www.OPMAATZAGEN.nl Daar scoren wij op klanttevredenheid een 9,5; en daar zijn we bijzonder trots op!

Showroom STULPR - TheSingleMama
Showroom STULPR